مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از صدای سگ

ما در یک مجتمع هستیم و مقابل ما یک سری مغازه هست که یکی از آنها روی پشت بام یه سگ نگهداری میکنه که مرتباً از صبح تا شب و شب تا صبح پارس میکنه و واقعاً باعث سلب آرامش و استراحت ساکنین شده ، البته چندین بار هم به صاحب سگ تذکر داده شده ولی متاسفانه ترتیب اثری ندادند.با توجه به وضعیت ممکن تکلیف چیست و چطور میتوان این مشکل را حل کرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا در هنگام صدای سگ به پلیس 110 تماس حاصل فرمایید . صورتجلسه شود . سپس بعنوان مزاحمت شکایت نمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اولین قدم در این مورد، می‌تواند مذاکره با صاحب سگ و بحث درباره این مسئله باشد. شما می‌توانید با صاحب سگ تماس بگیرید و در مورد مشکلاتی که سگش باعث برای شما و سایر ساکنین مجتمع شده است، با او صحبت کنید و از او بخواهید تا برای کنترل صدای سگ خود اقدام کند.

در صورتی که مذاکره با صاحب سگ نتیجه‌ای نداشته باشد، می‌توانید با شورا مجتمع تماس بگیرید و این مسئله را با آنها مطرح کنید. شورا ممکن است برای حل مشکل به صورت قانونی اقدام کند و برای مثال، از صاحتمالی که در این مورد می‌توان اندیشید، این است که شکایت رسمی از صاحب سگ به مراجع قضایی نزدیکترین دادگاه یا سازمان حمایت از حیوانات در خصوص شکایت از صدای سگ برای شما مفید باشد. در این راستا، شما باید مدارک و شواهدی را که تاثیر سازی سگ بر روی زندگی شما و سایر ساکنین را توضیح دهد، جمع آوری کنید و به عنوان شواهد به دادگاه ارائه دهید. برای مثال، می‌توانید اظهارنامه‌ها یا شاهدانی را که توضیح می‌دهند که چگونه صدای سگ باعث اختلال در خوابستگی‌های شما شده است، جمع آوری کنید.

همچنین، در صورتی که مجتمع شما دارای قوانین و مقرراتی است که مرتبط با نگهداری حیوانات هستند، می‌توانید به مسئولین مجتمع مراجعه کنید و از آنها بخواهید تا برای اجرای این قوانین اقدام کنند.

در هر صورت، پیش از اقدام به راه‌های قانونی، توصیه می‌شود که با صاحب سگ و سایر نهادهای مرتبط، مانند شورا مشاوره کنید. احتمالاً این مسئله به‌طور آرام و با دیدگاهی سازنده و همکاری بین همه طرفین قابل حل است.