مشاوره حقوقی رایگان - ندادن جریمه ی 2/5 درصدی بیمه

با سلام و خسته نباشید.
من با موتور بودم و یک ماشین با من تصادف کرد و مقصر اعلام شد و الان بعد از 9 ماه اجرای احکام رای رو صادر کرده و ما الان باید بریم دفتر بیمه برای گرفتن دیه ولی مقصر میگوید که من جریمه ی 2/5 درصدی بیمه رو ندارم که بدهم (ماهی حداقل 10 میلیون حقوق میگیره و الکی میگه) و به من میگه که خودت این جریمه رو بده تا بریم دنبال کارهات.
منم ندارم که بدم و اگرم داشتم نمیدادم. اون اقا طبق قانون چند روز مهلت داره که جریمه رو بده و اگر نده چی میشه؟؟؟؟
متشکرم. لطفا کمک کنید.

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

این که بیمه پرداخت دیه رو موکول به پرداخت جریم 2.5 درصدی کرده خلاف قانونه.بیمه قانونا نمیتونه پرداخت نکنه.از اجرای احکام بخواید که به بیمه دستور تسریع در پرداخت بده.