مشاوره حقوقی رایگان - قرارداده تحویل مغازه با همه لوازم

باسلام و احترام
خانمی بی سرپرستی برای ایجاد شغل و امورات زندگیشون میخان یک مغازه را از شخصی با تمام لوازم خریداری کنن . با صاحب مغازه بابت اجاره صحبت کردن / متن قرارداد چطوری بنویسن و بعد پول تحویل بدن که فردا خدایی ناکرده دچار مشکلات قانونی و حقوقی نشن میشه لوازم سوپرمارکتی مثل یخچال ، میز و...اجناس
خواهشمندم دلسوزانه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد
نگارش متن رل درخواست دهید تا دوسه روز زمان صرف شود و جای نگرانی نباشد،
حتما از یک وکیل متخصص کمک بگیرید