مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پارکینگ

واحدی را خریداری نمودم که طبق توافق مالکین و سازنده پارکینگ تقسیم شده بود ، جای پارکینگ را به صورت رویتی به ما اعلام کردند (جای پارکینگ زیر فضای رمپ با ارتفاع کمی است که به نظر پارکینگ خوبی نیست.) اما در مبایعه نامه قید گردیده که جای پارکینگ طبق صورتمجلس تفکیکی است .
صورتمجلس تفکیکی واحد صادر گردیده و شماره پارکینگ واحد ، شماره دیگری است. ملاک شماره پارکینگ صورتمجلس تفکیکی ملک است یا توافقی که بین مالکین و سازنده امضا شده است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سند رسمی ملاک است