مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پدر همسرم فوت شده اند. قبل از فوتشان سه دانگ از خانه را به نام همسرش در قولنامه زده اما در قسمت توضیحات ثبت شده در صورت فوت طرفین آن سه دانگ به نام اون یکی طرف بشه. آیا با فوت پدر همسرم شش دانگ خانه به نام مادر همسرم میشه؟
و وراث سهمی از خانه ندارند.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست مفاد قرارداد مطالعه شود ، با اوصاف مذکور بله بنام مادر همسرتان قابل انتقال است . توصیه می شود مدارک و قراداد را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا ضمن مطالعه آن مشاوره دقیق دریافت دارید .