مشاوره حقوقی رایگان - توقیف قولنامه

با سلام و خسته نباشید بنده یک ماه پیش دادخواست مهریه دادم وکیل پرونده گفتند باید اموالی را معرفی کنم منم زمین قولنامه ای با همسرم شریک بودم را معرفی کردم وکیلم بردن پیش قاضی تا توقیفش بکنند ولی قاضی پرونده که با همسرم فامیل می باشند گفتند من زمین قولنامه ای را توقیف نمی کنم به نظر شما من باید چه کار کنم حتی می ترسم که سهم خودمو هم ندند. چون قاضی پرونده تو جلسه تمکین که همسرم محکوم شده بود تو همون جلسه بعد از ختم دادرسی که من و وکیلم حضور نداشتیم استرداد دادرسی داده بودند و نوشته بودند که قبل از ختم دادرسی و در حضور زوجه زوج استرداد دعوا کرده در حالی که اصلا ا صحت نداره به نظر شما من باید چه کار کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

ملک بدون سند قابل توقیف نیست باید آن را بفروشید و پول آن را به زوجه بدهید

مصطفي  ضيغمي

جناب آقای مصطفي ضيغمي :

اموال با سندعادی درصورتی که در تصرف محکوم علیه باشند قابلیت توقیف دارند ..بهتره دادخواست تقسیم مال مشاعی ودر صورت غیرقابل تقسیم بودن حکم به فروش بدهید و در مرحله اجرای رای وجه متعلقه به زوج را ازبابت مهریه توقیف کنید