مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حقوق مستمری

با درود
همسرم حدود دو ماه قبل به رحمت خدا رفته دو دختر کوچک دارم پدر شوهرم هم یکماه پیش به رحمت خدا رفته میخواستم ببینم میتونم مستمری پدر شوهرم رو برای نوه هاش احیا کنم آیا به نوه پسری میرسه ؟ لازم به توضیح است مستمری بگیر دیگری وجود ندارد
در صورتیکه پاسخ منفی هست میشه دلیلشو بهم بگید ؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر.قانون مستمری اینچنین است.

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

خیر چون شوهرشما زودتراز پدرش فوت گردیده نوه ها هیچ استحقاقی از اموال پدرشوهرتان ندارند