مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام.بنده ماشین همسر خود را از طریق سازمان ثبت اسناد توقیف سیستمی داشتم ولی فیزیکی موفق نشدم.بهمن 1401دادکاه پیگیر شدیم .ولی تو فرودیت متوجه شدیم اسفند 1401ماشین ب نام زندایی زده شده .ایا راه حلی هست بتوان ماشین را پس گرفت.در ضمن ماشین همچنان دست همسرم دیدم .

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

شما موقعی که ماشین در اختیار همسرتان هست با هماهنگی مامورین اقدام به توقیف کنید چون وضع ید نشانه مالکیت است و در صورتی هم که فروخته باشد دادخواست ابطال معامله علیه خریدار و فروشنده به جهت مستثنیات دین بودن مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان معامله به قصد فرار از دین حقوقی و معامله صوری تحت شرایطی امکان طرح دعوا وجود دارد
وانگهی
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود زیرا اصل بر برائت است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید
....
این دعاوی جز دعاوی تخصصی است...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام شوهرتان نباشد قابل توقیف نیست.