مشاوره حقوقی رایگان - یک آپارتمانی را با دو نفر دیگر شریک

یک آپارتمانی را با دو نفر دیگر شریک هستم قصد خرید سهم یکی از شرکا را دارم که در این صورت سهم من 4 دونگ میشه.ایا راهی برای مجاب کردن نفر سوم برای فروش سهمش به خودم دارم.چطور میشه خونه رو مالک شم چون می‌خوام تو همون خونه ساکن بشم

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. ابتدا درخواست افراز از اداره ثبت و پس از رای اداره ثبت درخواست فروش ملک از دادگاه.