مشاوره حقوقی رایگان - اموال موروثی

سلام
وقتی پدرم زنده بوده به من و خواهر برادرام چند تا تیکه زمین با وکالت محضری داده ولی من نمیدونستم با فوت پدرم وکالت باطل میشه الان حدود 10 ساله پدرم فوت کرده برادرم رفته اون زمین هایی که پدرم وکالت داده بوده رو اورده تو انحصار وراثت و الان ادعای مالکیت می‌کنه چون زمین هایی که پدرم با وکالت مثله بقیه خواهر برادرا بهم داده من نرفتم روش سند بگیرم و وکالت الان باطل شده.
الان میتونم چه کار کنم که زمین ها رو پس بگیرم؟؟!

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن وکالتنامه دارد که از پدرتان گرفته اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانستید قبل از فوت پدرتان مبایعه‌نامه نامه عادی تنظیم کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد هبه و اثبات مالکیت به طرفیت ‌تمام ورثه اقامه نمایید
و ...