مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خسارت مالی

با سلام، امروز صبح یه پراید دنده عقب به ماشین من زد، سمت شاگرد ماشین کلا له شده، چون راننده مست بود با دستبند بردنش و مامور راهور به من گفتش که فردا برم دنبال کروکی، میخوام بدونم اولا پروسه دریافت خسارت خودرو چند روز طول میکشه ؟ و سوال دوم اینکه ماشین من تاکسی هستش و خدا میدونه چند روز از نون خوردن میفتم، برای خسارت از کار افتادگی باید چه کاری انجام بدم ؟ ممنون از لطفتون.

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط آنچه کارشناس تشخیص دهد قابل وصول است و زمان آن قابل پیش بینی نیست