مشاوره حقوقی رایگان - تحویل گرفتن مدارک خودرو از شاکی

سلام و وقت بخیر
من دیروز تصادف جزیی داشتم که افسر هم در محل حاضر شد و من را مقصر اعلام کرد، چون خسارت کم بود از بیمه استفاده نکردم و با موافقت خودشان بردن به صافکاری
بعد خودرویی که با من تصادف داشت را به یکی از صافکارهای آشنا بردم و درست کردم الان میگه مدارک رو نمیدم چون از صافکاری راضی نیست و از من پول میخواهد تا جای دیگری که آشنای خودش هست ببرد
الان من باید چیکار کنم؟ماشینو با موافقت خودش بردم به صافکاری آشنا و از نظر من هم درست است اما خودشان قبول نمیکنن
ممنون میشم بهم راهکار بدهید

پاسخ ها :

یک وکیل

خودتان اینگونه خواسته اید