مشاوره حقوقی رایگان - حمایت از شوهر یا خواهر؟

سلام، من 35 سالمه و 7 ساله که ازدواج کردیم، زندگی تقریبا خوبی داشتیم و مشکل خاصی نداشتیم، من که دوسش داشتم و اونم راست یا دروغ میگفت عاشقتم! خانم من یه خواهر داره که از خودش 5 سال کوچکتره و از من 10 سال کوچکتر. سر یه موضوعی من از خواهرش و رفتارش ناراحت شدم و باهاش تند حرف زدم، وقتی برگشتیم خونه خانم من یه دعوای مفصلی راه انداخت و وسایلشو جمع کرد رفت خونه باباش. الانم 10 روزه که رفته. حالا سوال من اینه که کار ایشون درست بوده؟ یعنی اگه اختلافی بین شوهر با خانواده پدری پیش بیاد آیا باید از خانواده ش طرفداری کنه؟ یا درست این بود که از شوهرش طرفداری میکرد؟ اگه زنی عاشق شوهرش باشه و زندگیشو دوس داشته باشه بخاطر خواهرش زندگیه خودشو خراب میکنه؟

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام به هر حال اختلاف در هر زندگی وجود داره و پیش میاد
با کمی تعامل میتونید مشکل رو حل کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با گفتگو و وساطت بزرگان فامیل موضوع شما قابل حل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بهتر است موضوع را کدخدامنشانه فیصله دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید.
زن نباید به خاطر این موضوع طرف خواهرش و بگیره ولی در عمل اکثر خانم ها به همین نحو رفتار می کنند.