مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با کودک

بنده در خیابان فرعی با سرعت کم در حال حرکت بودم که دختر بچه ای به وسط خیابان دوید و به آخر خودرو بنده برخورد کرد.
هیچ گونه کبودی ، خونریزی و علائمی نداشت و فقط پوست قوزک پا سمت راست خراشیده شده بود
پدر کودک اعلام کرد من شکایتی ندارم و اجازه تماس با پلیس نداد و به اصرار بنده اورژانس به صحنه آمد و در بیمارستان با عکس مشخص شد قوزک پا شکسته است. و مادر کودک نیز به مامور بیمارستان گفت شکایتی ندارد
1 ماه استراحت برای کودک درنظر گرفته شد.
الان قصد شکایت دارند. سوال بنده میزان دیه شکستگی قوزک پای راست کودک چه میزان می باشد؟
آیا با مراجعه بنده به راهور امکان کارشناسی صحنه هست یا نه؟

پاسخ ها :

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

دیه قوزک پا اگر التیام پیدا کنه بدون عیب 8 درصد دیه و اگر معیوب باشد 10 درصد دیه خواهد بود اما ارش عمل جراحی 2تا 4درصد درنظر گرفته میشه اما در خصوص مسولیت پرداخت با توجه به اینکه این حالت والدین هم در نگهداری طفل قصور داشته باید در مورد مسولیت آنها نیز کارشناس نظر دهد و میزان تقصیر آنها رو مشخص و مسولیت آنها را بر اساس درصد مشخص کند