مشاوره حقوقی رایگان - به عقب افتادن تاریخ پرونده مقید به وقت نظارت

با سلام میخواستم ببینم چرا پرونده مقید به وقت نظارت تاریخش به عقب میوفته؟
پرونده درگیری وضرب و شتم بوده
ایا شاکی دلایل محکمی نداشته که من را محکوم کنه؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام وقت نظارت یک وقت دفتری ست گاهی اوقات دادگاه برای تحقیقات بیشتر وقت نظارت را طولانی می‌کند گاهی برای اخذ استعلام و گاهی هم حجم مابقی پرونده ها زیاده وودر وقت مقرر فرصت بررسی وجود نداره و... ممکنه هر دلیلی باشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وقت نظارت مربوط به شعبه است جای نگرانی نیست
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده در دادسرا مطرح است ممکن است بارها وقت نظارت تجدید بشه و تجدید وقت نظارت ارتباطی به موضوع ندارد.