مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن طلا از همسر

سلام.همسربنده حدودا 9،10 ماه پیش طلاهای خودش و من مثل سرویس و النگو و زنجیر من و چیزای دیگر را برد خونه مامانش و بعد که من فهمیدم بهش چند بار گفتم بیار که امروز و فردا میکردتا الان که سر موضوعی بحثمون شد و رفت خونه مامانش و فکر کنم میخواد درخواست مهریه و طلاق بدهدالبته قبلاً هم بحثهای داشتیم و می‌گفت من هیچی از تو نمی‌گیرم بیا جدا شویم من بعد میگفتم خوب بیا بریم محضر ببخش مهریه را گفت نخیر همینجوری گفتم در صورتی که به خیلی‌ها گفته بود اوناهم فکر میکردند تو جهنم زندگی می‌کنه یا جونش به لبش رسیده و دلسوزی میکردند برای اوخلاصه تکلیف این طلاها از قبیل سرویس که برای عقد براش خریدم و طلاهای دیگه که کم کم گرفته بودم برای او چی میشه .؟باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طلا و به طور کلی سرویس طلا که در زندگی مشترک به زوجه داده می شود ، معمولا به عنوان هدیه است . که زوج می تواند با مدارک پرداختی که در اختیار دارد ، نسبت به رجوع از هبه اقدام کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با وجود عین موهوبه قابل رجوع است
مگر تلف ‌شده با‌شد یا منتقل گردد. حتما بایک وکیل مشورت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک را باید بررسی کنیم در کنار بررسی اوراق اظهارات شما نیز در قالب مشاوره تلفنی یا حضوری اخذ شودد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هدیه باشد و زن مدعی شود فروخته قابل مطالبه نیست
اگر ادعا کنید که امانت بوده این موضوع را نیز دادگاه به راحتی قبول نمی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طلا معمولا به عنوان هدیه است . که زوج می تواند با مدارک پرداختی که در اختیار دارد ، نسبت به رجوع از هبه اقدام کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر هدیه یا همان هبه داده اید و در حال حاضر وجود ندارد قابل استردادنیست .

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
متاسفانه طلا در اختیار هر شخصی باشه متعلق به اونه
و اثبات خلاف اون سخت هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید استرداد طلاها را تقاضا کنید