مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و هزینه عمل

بنده سرباز وظیفه هستم 7 ماه خدمت در حین خدمت داخل پادگان رو برجک زانو پام پیچ خورد و رباط زانوACL پاره شد الان هزینه عمل بنده خیلی بالاست بنده باید عمل بکنم بعد فاکتور هارو به کمیسیون 134 ارائه بدم یا قبل از عمل باید مدارک پارگی رباط اراعه بدم وچگونه هزینه عمل رو بتونم بگیرم راهنمای کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از عمل بهتر مدارک خود را به واحد مربوطه ارائه دهید تا در جریان قرار بگیرند و بعد از عمل، مابقی اسناد و مدارک را به واحد مربوطه محل خدمت سربازی خود ارائه دهید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا درون سازمانی پیگیری بفرمایید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده پزشکی شما باید در کمیسیون پزشکی ارگان مربوطه طرح و رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا قبل از عمل
، از طریق بیمارستان نیروهای مسلح تشکیل پرونده نمایید