مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به تمدید قرارداد

سلام وقت بخیر
بنده در فروشگاهی کار می کنم که قرارداد سه ماه دارم آخرای قرارداد مسئولمون قرارداد سه ماه جدید آورد من گفتم نمیخوام کار کنم گفت باید یه ماه قبل میگفتی نیرو می گرفتیم الان نمیشه تمدید نکنی ،آیا درست میگه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اتمام قرارداد می توانید ترک کار کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير شما فقط يكماه قرارداد داريد
رابطه كار دو طرف دارد

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
خیر
چون مدت قرارداد تمام هست و با پایان قرارداد هر یک از طرفین می‌تونه همکاری خود را قطع کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اتمام قرارداد میتوانید تمدید نکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق تبصره ماده 21 قانون کار، کارگری که استعفا می ‌کند موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدوا استعفا خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد. ولی شما که استعفا نمی‌دهید قرارداد شما به پایان رسیده و میتوانید همکاری نکنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر در قرارداد خود الزام به تمدید قرارداد ندارید ، اجباری به تمدید ندارید ، به هر حال مفاد قرارداد فی مابین ملاک عمل است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درست گفتن یا درست نگفتن کارفرمای شما ، منوط به مفاد قرارداد هایی است که به امضای شما ، ممضی شده اند . بنابراین اگر در یکی از بند های قرارداد ، به موضوعی که کارفرمای شما ، اشاره کرده است ‌، موجود باشد ، کارفرمای شما درست گفته است .