مشاوره حقوقی رایگان - راجع به پرداخت دو و نیم درصد راننده مقصر

با سلام خدمت شما
من در سال 96 تصادف داشتم با یک دستگاه موتور سوار که از پشت به ماشین من زد و پلیس در عین ناباوری من رو مقصر حادثه دانست و این تصادف باعث شد که راکب و سر نشین موتور آسیب ببینند مدارک تکمیل بود و مراحل قانونی طی شد و کسانی که مجروح شدند دیه خود را گرفتند حال بیمه ... با من تماس گرفته و مطالبه دو و نیم درصد پول پرداختی به خسارت دیدگان رو از من کرده که میشود 2500000تومان و من هم از قشر ضعیف جامعه هستم آیا قانون گذار راهی برای کسانی که مثل من ندارند که پرداخت کنند این پول را مشخص کرده است
با تشکر و سپاس لطفا راهنمایی بفرمایید