مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم سود

با سلام. بنده قصد عقد قرارداد برای اخذ نمایندگی یک شرکت خارجی را دارم. این شرکت قرار هست تمامی موارد مربوط به ستاپ کردن آزمایشگاه و راه اندازی آن را در ایران انجام دهد و بنده فقط در بحث فروش محصول ورود میکنم.حال میخواهم بدانم با توجه به اینکه سرمایه از طرف مقابل هست سود مشارکت از نظر عرفی به چه صورت هست؟ چون سرمایه از این شرکت هست درصد بیشتری را باید بردارند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند این سوال شما جنبه اقتصادی دارد
لکن حتما متن قرارداد را یک وکیل متخصص بنویسد تا دچار زیان نشوید
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما حقوقی نیست.
این موارد بستگی به توافق طرفین دارد