مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام خسته نباشید من با خانمم مشکل دارم بیشتر موقع ها باهام قهره تو یه اطاق دیگه میخوابه غذادرست میکنه برام نمیاره رو گاز میزاره خودم میرم میخورم خودش تو یه اطاق دیگه غذا میخوره دست بزن داره فحش ناموسی میده عکس گرفتم از غذا خوردن که تنهایی میخورم و عکس از زخم های بدنم هم گرفتم صداش رو هم ضبط کردم فحش میده لطفا راهنمایی کنید من تو دادگاه چطور ثابت کنم که تمکین نمیکنه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با ارایه همین مدارک و شهادت شهودی که از زندگی شما مطلع می‌باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تمکین کردن یا نکردن زوجه دو تاثیر عمده دارد یکی اینکه زوج میتواند با اثبات نشوز زوجه ازدواج مجدد کند و دوم اینکه نفقه به او تعلق نمی‌گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در جلسه دادرسی باید عدم تمکین خاص زوجه احراز گردد
و شما باید لایحه دفاعیه قانونی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید وبه مشاوره بروید
اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص وکیل بگیرید الان در خصوص چه موردی می‌خواهید شکایت کنید همچین ضرب‌وشتم و یا سایر موارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط دادگاه معمولاً دعوای تمکین را قبول نمی کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با اوصاف مذکور همسر شما تمکین عام دارد اما از تمکین خاص خودداری می نماید ، بار اثبات ادعای مذکور به دلیل خصوصی بودن روابط زناشویی تان با شما می باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص عدم وجود رابطه تقاضای پزشکی قانونی و معاینه پزشکی کنید