مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص از پارکینگ

سلام ماشین من رو پلیس راهنمایی رانندگی توقیف کردن و به دلیل داشتن خلافی بالای 1 میلیون به پارکینگ منتقل کردن سند ماشین و کارت ماشین من داخل پوشه ای بود که دزدیده شد حدودا 1 ماه پیش میخواستم ببینم میشه بدون سند و کارت ماشین، ماشین رو ترخیص کنم؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : چنانچه مدارک مفقودی را تقاضا المثنی نموده باشید و رسید در دست شما باشد و تقاضای ترخیص بهمراه پرداخت خلافی یا تقاضای تقسیط ( بطور قسطی ) پرداخت نمایید و با شما موافقت نمایند می شود ماشین را ترخیص نمود بدیهی است که مالک خودرو یا و کالت از ایشان داشته باشید .
موفق باشید