مشاوره حقوقی رایگان - ثبت برند و لوگو

سلام علیکم
1- جهت ثبت برند و برندهای زیر مجموعه یک برند چه مدارکی لازم است و چگونه باید اقدام کرد؟
2- جهت ثبت لوگوی تجاری باید چگونه اقدام کرد؟
توضیح اینکه بنده جهت ثبت برند و لوگوی تجاری اقدام کردم و تنها دو برند برای بنده توسط وکیل ثبت شده و حال آنکه مجموعه ما بیش از چند نوع محصول تولید می کند که متأسفانه نمی توان با آن برندها در بازار عرضه کرد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

سوال شما درحوزه کاری همکاران نیست وباید به موسساتی که شرکت ثبت میکنن مراجعه کنی

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، محصولات مختلف یک شرکت تجاری می تواند دارای برندهای مختلف باشند فی المثل یک شرکت مواد غذایی برای کیک خود یک نام یا علامت تجاری و برای شکلات خود یک نام یا علامت تجاری مخصوص دیگر داشته باشد و از این لحاظ محدودیتی وجود ندارد، اما در خصوص این که برای محصولات شما چرا تنها دو برند ثبت شده، بستگی به تقاضای شما و اینکه آیا برند مذکور قابلیت ثبت داشته یا نه دارد، در انتخاب برند حتماً باید به عوامل بسیار زیادی توجه داشت از جمله سهولت تلفظ نام ، شکل ، معنی برند در سایر زبانها و فرهنگ ها، تناسب رنگ با کالا و... بویژه در خصوص برندهایی که قصد صادرات به کشورهای دیگر را دارند و کمتر دیده شده در این موارد با مطالعه موضوعی در یک کشور خاص (مثلاً کشورهای عربی ) در ایران یک sub-brand(برند زیر مجموعه) ثبت شود، که نام یا شکل آن برند متناسب با آن کشور خاص باشد.و متاسفانه تولیدکنندگان ایرانی در این امر غافل بوده اند. و حتی متحمل ضررهای هنگفتی شده اند.
در خصوص مراحل ثبت برند و دعاوی احتمالی آن پیشنهاد می شود از وکلای آشنا به حقوق مالکیت فکری کمک بگیرید.