مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری مالی

سلام و عرض ادب
حدود 4 سالی هست که بخاطر بدهی مالی به چند نفر که از 10 تومن تا 25 تومن هست و ترس از زندان رفتن ، با همسر و فرزندم رفتیم شهرستان. حدود 150 تومن بدهکار شدم و واقعا ندارم که بدم. چند روز پیش یه تصادف کردم و با اینکه حق با من بود و بخاطر ترس از دادگاه رفتن نتونستم کاری بکنم و حتی خسارت هم دادم . الان چند ساله حتی از طرف ثبت احوال هم ممنوع الخدمات هستم. کیف پولم و کلی وسایلم رو ازم دزدیدن، حتی نتونستم تا کلانتری برای تشکیل پرونده برم. حساب بانکم مسدوده. از ترس اینکه طلبکارا محل زندگیمو پیدا نکنن حتی سه ساله بچم رو در مدرسه ثبت نام هم نکردم و در خونه بهش درس میدیم. هیچ کجا سر کار نمیتونم برم از ترس اینکه یه موقع با استعلام پیدام کنند و بقران قسم حتی یارانه هم بستن و با ماهی 700 تومن قرض دارم زندگی میکنم. تو رو خدا کمکم کنید و راهنماییم کنید .با اینکه 1000 کیلومتر از شهرم فاصله دارم اما از سایه خودم هم میترسم که‌ هر لحظه مامور نگیرتم.
به یکی دو تاشون دست و پا شکسته دارم قسط ماهیانه میدم.
بخاطر ممنوع الخدمات شدن ثبت احوال هیچ کاری از دستم برنمیاد. همش ترس دارم نکنه از روی موبایل پیدام کنن.
از اونجا که کارم با مواد غذایی ربط داره و باید کارت بهداشت داشته باشم و‌ جایی مشغول بشم، نمیتونم کارت بهداشت هم بگیرم و درآمدی هم ندارم. همش فکر میکنم هر جا کد ملیمو بدم سریع بازداشتم میکنن.
خواهشا راهنماییم کنید که این ترس و دلهره ازم دور بشه و بتونم کاری کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

به جای ترس مشکل را از طریق قانون رفع کنید