مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت

سلام وقت بخیر
من 10سال پیش موتور داشتم دزدیدن
اعلام سرقت نکردم ،الان یک نفر زنگ زده من موتور خریدم، بیا یک پولی میدم سند بزن
من چطور میتونم موتور توقیف کنم ،
درصورتی که برگ سبز دست این شخص هست
کارت موتور دست من

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعلام سرقت نمایید و طرح شکایت تا توقیف گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پلاک به نام شماست میتوانید درخواست فک پلاک دهید و موتور توقیف شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با اعلام سرقتی بودن موتور و اینکه پلاک متعلق به شماست درخواست توقیف آن کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست اعلام سرقت کنید و شکایت کنید تا پرونده مورد رسیدگی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی پلاک و سند و سایر مدارک به نام شما است ، می توانید نسبت به توقیف موتور اقدان کنید . حتی می توانید علیه شخص مورد اشاره ، اعلام سرقت کنید تا موتور شما بازگردانده شود.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام با اعلام سرقتی بودن موتور میتوانید تقاضاي توقیف را مطرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست مالکیت خود را اثبات نمایید سندد رسمی باید بنام شما باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چطور سرقت شده که برگ سبز در اختیار ایشان است؟