مشاوره حقوقی رایگان - طفره رفتن مقصر تصادف از پرداخت خسارت

سلام، چند روز پیش ماشین فردی با ماشین من تصادف کرد و منجر به خسارت شد با 110 تماس گرفتیم، افسر راهنمایی ایشون رو مقصر اعلام کرد و بیمه ثالث و کارت ماشین ایشون رو بمن دادن و کارت ماشین من رو هم به ایشون، الان چند روزه تماس میگیرم ایشون به بهانه های مختلف از رفتن به بیمه طفره میرفتن و میگفتن نقد خسارت رو میدم و نهایتا دیگه بعد چند روز. اصلا جواب تماسها و پیامکهای من رو نمیده، الان من باید از چه طریقی از ایشون شکایت کنم تا خسارت ماشینمو بگیرم

پاسخ ها :

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

شما با کروکی و مدارکی که در دست دارید به شورای حل اختلاف محل حادثه مراجعه کنید و دادخواست مطالبه خسارت ناشی از تصادف رو مطرح کنید و اگر کروکی کشیده نشده با همون گزارش پلیس 110 شکایت مطرح و با توجه به نظریه کارشناسی خسارت شما برآورد و رای صادر میشه