مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اصلاح رای

با عرض سلام اگر در دادیاری کیفری اشتباه در رای رخ داده باشد چگونه قبل از درخواست تجدید نظر درخواست اصلاح رای را به آن شعبه بدهیم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام منظورتان اشتباه در قرارصادره از دادسرا میباشد؟به شعبه دادیاری مراجعه و تقاضای اصلاح قرار کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادیار رای نمی دهد ، اگر منظورتان اشتباه در قرار صادر شده توسط دادیار است ، با ارسال لایحه مراتب را اعلام فرمایید یا حضوری مراجعه نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اشتباه سهم قلم باشد
شما باید درخواست تصحیح رای را به شعبه نمایید
وای اگر از نظر شما اشتباه ماهوی باشد باید دادخواست اعتراض مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را به شعبه اعلام ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید