مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد در دوران عقد

با سلام من سه ساله ازدواج کردم خانومم باکره هستن ک بعد از یکسال رفته خونه پدرش و درخواست تمکین رو رد کردن و از حق حبسش استفاده میکنه و فقط برا نفقه اقدام کرده و مهریه اش رو نخواسته میخواستم ببینم میتونم درخواست ازدواج مجدد از دادگاه بگیرم؟آخه تا کی باید من صبر کنم واقعا این چ قانونیه

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله درخواست براي ازدواج مجدد و تجديدفراش
مي توانيد با رعايت تشريفات دادخواست بدهيد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می توانید اما احتمال اینکه به علت باکره بودن زوجه و احتمالاً در دوران عقد بودن شما قاضی ازدواج مجدد را نپذیرد هست