مشاوره حقوقی رایگان - اقدام ب قتل

با سلام
در چندین‌مورد از یک‌شخص تهدید ب قتل شدم و با پیامک فحاشی میکرد و تهدید میکرد و در سه مورد با 110 تماس گرفتم و موضوع رو در میون گذاشتم ک از طرف فردی تهدید میشم و در اخر در روزی ک با شدیدترین لحن با پیامک فحاشی میکرد و تهدید ب قتل دو ساعت بعد منو با خودروی سواری زیر گرفت و اسیب جدی ب ستون پا و دستم زد و بعد اینکه منو با خودرو زیرگرفت فیلم دارم‌ازش ک فحاشی میکرد و تهدید ب کشتن میکرد
اگر ممکنه بگین ک جرم این اعمال ک بنده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جرم ایشان تهدید به به قتل، ایراد ضرب وجرح عمدی و توهین و فحاشی می باشد شکایت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تهدید به قتل
توهین
ایراد ضرب و شتم یا ضرب جرح عمدی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تهدید به قتل را مطرح نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید به عنوان تهدید به قتل از وی شکایت کنید اما باید دلایل کافی برای اثبات ادعا داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان شروع به قتل عمد و ضرب و جرح عمدی شکایت خود را پیگیری کنید