مشاوره حقوقی رایگان - سوابق پدر در استخدام

سلام ببخشید یه سوال داشتم پدر من متاسفانه چندتا پرونده داره و یک بار هم زندان رفته حدود دوهفته و بیشتر پرونده حقوقی داره تا کیفری که بیشتر آن هم مختومه اعلام شده ولی خودم نه پرونده دارم و هم آدم مذهبی و تلاشگری هستم و خیلی علاقه به این شغل دارم ولی از جهتی پدرم برام مشکل ساز شده آیا ممکن است رد شوم در گزینش و آیا طلاق گرفتن پدر مادر از هم باعث نمی‌شود که سوابق پدر بررسی نشود؟ یا فقط شرایط بدتر میشه

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا این موارد نباید تاثیری در استخدام شما داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نظر گزینش بر اساس ضوابط ان سازمان سنجیده میشود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مقررات استخدامی و گزینش محل استخدام ملاک عمل است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در برخی مشاغل در زمان استخدام در گزینش موثر است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
جای نگرانی نیست برای شما
مگر سلیقه ای عمل شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر گزینش بر اساس ضوابط ان سازمان سنجیده میشود