مشاوره حقوقی رایگان - امنيت اخلاقي

سلام منو اقاپسري خونه مجردي داريم و جفتمونم تاحالا ازدواجي نداشتيم و دوستيم، امروز صبح بدون حكم وارد خونه شدن و خونه رو گشتن چقد بد و بيراه بما گفتن و ماشين و گشتن بدون حكم از ما هيچي پيدا نكردن و بعد از ما كارت ملي و شناسنامه گرفتن و رفتن بدون اينكه مارو ببرن و ماشين و ببرن و ما اشنا ديديم رفتن صحبت كردن كه برا اذيت كردنه ما گرفتن بما گفتن٧/٨روز ديگه بيايد بگيريد
حالا ميخوام بدونم واقعا ميدن ؟يا با كارت ملي و شناسنامه ميخان مارو دادگاهي كنن ؟به خانواده خبر ميدن؟بعد اينكه ازما كارت گرفتن گفت ببرم استعلام بگيرم راسته ؟يا كاري ميخان بكنن؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
در صورت نداشتن شاکی خصوصی و یا حکم قضایی، حق چنین کاری نداشته اند.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق موضوع وجود دارد