مشاوره حقوقی رایگان - حق حبس و رابطه مقعدی

من و نامزدم در دوران عقد و نامزدی هستیم و فعلا عروسی نگرفتیم و هرکی خونه ی خودش زندگی میکنه و باکره هستن و 7 بار رابطه ی مقعدی داشتیم و چندبار هم با هم با شناسنامه به مسافرخونه رفتیم و اونجا انجامش دادیم
ولی الان خانمم سه ماهه که قهر کرده و مهریه اش رو گذاشته اجرا و از حق حبس استفاده کرده
من تازه فهمیدم که میگن قانونا اگه حتی رابطه ی مقعدی هم داشته باشیم دیگه نمیتونه از حق حبس استفاده کنه

سوال اولم اینه که واقعا همچین قانونی وجود داره یا ملاک برای دادگاه فقط باکره بودن زوجه هستش

سوال دومم اینه که آیا بعد گذشت 4 ماه از رابطه مقعدی توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص میشه

سوال سومم هم اینه که آیا با شهادت متصدی مسافرخونه و داشتن رسیدهایی که به کارتخوان مسافرخونه کشیدم میشه ثابت کرد که من و نامزدم با هم رفتیم اونجا و ایشون از من تمکین کردن قبلا؟

خیلی ممنون بابت سایت و راهنمایی های خوبتون

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب
اولا اگر ثابت بشه که از شما تمکین خاص اعم از مقعدی یا غیره داشتن باعث سلب حق حبس خواهد شد البته در این مورد رویه هم بسیار مهم هست
ثانیا با توجه به سوالتون امکان تشخیص توسط پزشکی قانونی با توجه به گذشت چهارماه وجود نداره مگر اینکه شدت و مدت و تعداد رابطه به حدی باشه که آثار ماندگاری گذاشته باشه
ثالثا مطابق با رویه رفت و آمدهای مکرر در دوره نامزدی حتی شب ماندن در خانه پدری شوهر امری طبیعی هست و معمولا قضات این رو به منزله تمکین محسوب نمیکنن ولی اگر این مسافرخانه در شهر خودتون باشه میتونه قرینه ای بر صحت ادعای شما باشه

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تقاضای مهریه حق زن است و اثبات رابطه مقعدس شما نمیتواند کاری کند که شما معاف شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون تمکین خاص بوده به نظر حق حبس ساقط شده

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات تمکین خاص ایشان از شما قابل اثبات است پیشنهاد می شود جهت اخذ اطلاعات بیشتر مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف مسافرت برای اثبات رابطه کافی نیست.
از نظر شرعی و قانونی اگر بکارت زن از بین بره یا رابطه مقعدی انجام شده باشد فرض بر این است که در زمان زوجیت از بین رفته است ولی اگر زن منکر دخول باشد در این صورت به صرف زیر یک سقف بودن و... نمی توان رابطه را اثبات کرد.
شما دادخواست الزام به تمکین بدهید اگر زوجه مدعی حق حبس شد شما اعلام کنید که رابطه مقعدی داشتید و با توجه به اینکه چند بار تکرار شده از طریق پزشکی قانونی معمولاً قابل تشخیص است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف رابطه مقعدی کافی برای از بین بردن حق حبس زوجه نیست . ومعمولا بعد از گذشت چهار ماه قابل تشخیص نیست مگر انکه اثاری از ان در بدن به جامانده باشد . صرف رفتن به مسافرخانه و حتی شهادت متصدی کافی برای اثبات تمکین خاص نیست . اگر زن باکره باشد میتواند از حق حبس برخوردار شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

صرف نظر از رابطه مقعدی که نظر پزشکی قانونی ملاک عمل است ، با در نظر گرفتن رأی وحدت شماره 708 مورخ 22 / 05 / 1387 دیوانعالی کشور شما می بایست در داپگاه اثبات نمایید زوجه تمکین عام نموده است ، در هر صورت تشخیص قضات رسیدگی کننده ملتک عمل است .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک جهت سقوط حق حبس ازاله بکارت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

و برای استفاده از حق حبس ، ملاک باکره بودن زوجه میباشد که توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد مگر شما اثبات نمایید که زوجه
تمکین خاص ، انجام داده است و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مطابق نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه شماره 4641/7 مورخ 1390/11/11 منظور از عبارت «وظایفی که در مقابل شوهر دارد» مذکور در مواد 1085و 1086 قانون مدنی تمکین خاص به معنی مطلق دخول است، بنابراین نزدیکی از دبر هم مشمول ایفاء‌ وظائف خاص می باشد.
لذا مسقط حق حبس است ولی اگر مدت زمان زیادی از رابطه معقدی ( همان دبر) گذشته باشد شاید نتوان از نظر پزشکی قانونی تشخیص داده شود ک رابطه نزدیکی از معقد وجود داشته است(چرا چون از نظر پزشکی قانونی رابطه نزدیکی از معقد تا یک زمانی قابل تشخیص میباشد ) بر همین اساس با دوشیزگی زوجه حق حبس زوجه ساقط شده محسوب نمیشود مگر با دلایل دیگه ب اثبات برسد ک زوجه با زوج رابطه نزدیکی معقدی داشته است تا حق حبس زوجه ساقط شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیشود

هنوز نامزد هستید رابطه غیر متعارف معقدی انجام دادید ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بعدا چه میکنیدد?!!!!!!!