مشاوره حقوقی رایگان - صورت سانحه

سلام د ر سال 82 هنگام جنگ عراق وآمریکا در منطقه عملیاتی نفت شهردر شب تیر خوردم وبه بیمارستان اعزام شدم حالا که پیگیر شدم پرونده ای درخشان ندارم فقط دربیمارستان از داخل دفاتر اسم من موجوداست که د ر آن تاریخ در بیمارستان حضورداشتند حالا چگونه صورت سانحه بگیرم تا پیگیر مراحل جانبازی شوم

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

زمانن زیادی از تاریخ حادثه گذشته است و تهیه گزارشات و مستندات سخت خواهد بود. ولی چنانچه گزارشی از حادثه توسط نیروهای انتظامی یا نظامی ، ظابطین قضایی و حتی پزشکی قانونی بیمارستان ثبت شده باشد قابلیت پیگیری خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به بیمارستان مراجعه کنید هر مدرکی در آنجا میتواند جهت اثبات به شما کمک کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به محل خدمت خود رجوع بفرمائید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بیمارستان محل بستری پیگیری کنید