مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام پسرم شش ماهه اسمشو فامیل هامون گذاشتن همسرم میخواست فرهام بذاره نذاشتن همیشه غر میزنی الان فرهام صداش می‌کنه میشه شناسنامه رو هم تغییر داد

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بله به طور بالقوه این امکان یکبار فراهم هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست به دادگاه جهت تغییر نام کوچک دادخواست تقدیم نمایید ملاک تشخیص دادگاه می باشد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون تغییر اسم امکان دارد
و شما باید دادخواست تغییر نام را مطرح نمایبد

ولی شما میتوانید فقط یک مرتبه درخواست تغییر نام را مطرح نمایید

و شما باید دلیل داشته باشید و ...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید در صورت

عدم حصول نتیجه از ثبت احوال

برای تغییر نام کوچک می بایست به دادگاه عمومی مراجعه نمود و دادخواست تغییر نام را طرح کرد.

طرح دادخواست تغییر نام کوچک و نام های مذهبی مستلزم پرداخت هزینه دادرسی مطابق با دعاوی غیر مالی است.

تصمیم گیرنده نهایی در خصوص تغییر نام شما و سایر نام ها قاضی دادگاه حقوقی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا پیشنهاد می‌شود که در ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید ولی این کار را نکنید چرا که ثبت احوال برای شما تغییر نام انجام نمی‌دهد در مرحله اول هم باید از طریق دادگاه حقوقی شهر خودتان طرح دعوی کندی به طرفیت ثبت احوال شهرستان محل صدور تنظیم شناسنامه و متن و دادخواست و دفاعیات نیز با ما وکلاست