مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه از جانت دختر به طرفیت پدر

دختری هستم 23 ساله مجرد فاقد کار و کسب درآمد...پدرم بازنشسته اس و یک جای دیگه کار میکنه در مجموع ماهی 30 تومن درآمد داره و دوتا خونه داره به ارزش 10 میلیارد حتی یارانه رو بهم نمیده که هزینه نان بشه برام بیمار هم هستم نه خرج منو میده نه مادرم هزینه تحصیلمم نداده یک مدته تهدیدم میکنه که از خونم برو اگه نمیری خودم بندازمت بیرون و جاییو ندارم که برم چیکار کنم ایا با درخواست نفقه میتونم سرپناه داشته باشم یا نه ارزش نداره..مادرم هم موافقه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید برای درخواست نفقه خود اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله قابل مطالبه است ولی بهتر است با مصالحه و سازش عمل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده در صورت امکان بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید اگر نتیجه ای نداشت می توانید با دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر درمنزل پدرتان زندگی می نمایید بهتر است با پدرتان مصالحه و سازش نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام هزینه های زندگی شما به عهده پدرتان است . دادخواست نفقه بدهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه نفقه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پدر می‌بایست نفقه‌ی شما را که منزل سکونت نیز جزو آن می‌باشد تهیه کند