مشاوره حقوقی رایگان - کلاه برداری

سلام من چند وقت پیش ازیه پیجی سفارش ساعت دادم و الان یه ماهه ک جواب بنده رو درست و حسابی نمیده و داره بازیم میده و پولی ک ک جهت ساخت اون ساعت دادم رو واریز کردم ولی متاسفانه بالحن بد و پرخاشگرانه جواب بنده رو میده چجوری میتونم پیگیری کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام فورا به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید و شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به پلیس فتا مراجعه نمایید
و بعد شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
میتونید از طریق حقوقی دادخواست الزام به تحویل ساعت خریداری شده رو بدید
یا میتونید دادخواست مطالبه وجه بدید
ددر مورد شملیت کیفری از باب کلاهبرداری یا تحصیل مال از طریق نامشروع با توجه به صورت سوال ممکن هست علی رغم دوندگی به نتیجه مورد نظر منتج نشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلاهبرداری یک جرم مرکب است باید ارکان آن مورد بررسی قرار گیرد در صورت مورد پذیرش قرار گرفتن از این منظرمی توانید شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای محل شکایت با عنوان کلاهبرداری تقدیم نمایید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شکایت کنید و از طریق اون شماره حساب ردیابی میشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و در صورت فقدان هر کدام از این عناصر جرم مربوطه کلاهبرداری نیست و بلکه یا باید در مسائل حقوقی آن را پیگیری کرد یا با جرائم دیگر وصل است برای همین موضوع پیدا کردن عنوانه مجرمانه تخصصی است و این راحتی نیست که عملی را کلاهبردای بدانیم.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به پلیس محترم فتا مراجعه نمایید و شکایت کنید