مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حضانت دخترم

درود بیکران
کوتاه سخن اینکه سالها پیش از خانمم جدا شدم حین طلاق دختری یک ساله داشتیم که طبق یک وکالت دفتری که البته من از متن آن به سبب بیماری آگاه نبودم و صرفا جهت اتمام کار آن را امضا کردم حضانت دخترمو به ایشون دادم . تمام این سالها نیز اجازه ملاقات ندادند و ناپدید شدند اخیرا بعد هجده سال دخترم منو پیدا کرد و به جد می خواد با من زندگی کنه ولی دریافتیم در اون وکالتنامه همسرم قید کرده وکالت دخترم تا سی سالگی با او باشد در ضمن همسرم ازدواج هم کرده و از همسرش بچه هم داره چگونه می توانم دخترم را به سرپرستی خود آن هم با میل و اصرار خودش در آورم بدرود.... علی احمدی

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دخترتان در این سن قانونا مستقل هستند و با انتخاب خودشان میتوانند با شما زندگی کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ذکر شرط حضانت فرزند تا 30 سالگی در وکالتنامه ، باطل است

و دختر بعد از 9 سالگی میتواند تصمیم بگیرد که با چه شخصی زندگی نماید
و

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بعد از نه سالگی انتخاب با فرزند هست و هرگونه توافقی خلاف این
فاقد ضمانت اجرا میباشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه ازدواج کرده حضانت با شماست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
فرزند بالغ خود تصمیم می‌گیرد با چه کسی زندگي کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

هر گاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا ترتیب اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند, اتخاذ کند.
موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است :

اعتیاد زیان آور به الکل, مواد مخدر و قمار.
اشتهار به فساد اخلاق و فحشا
ابتلا به بیماریهای روانی با تشخیص پزشکی قانونی.
سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشا, تکدی گری و قاچاق.
تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دختر شما بالغ محسوب می شود واین حق را دارد که خودش برای زندگیش تصمیم بگیرد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،برای دختر18ساله ،بحث حضانت منتفی است وانتخاب ادامه زندگی با پدر یا مادر به عهده خودشان می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است متن وکالت در خصوص حضانت بررسی شود تا بتواند در این خصوص اظهار نظر دقیقی کرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دختر خودش تصمیم میگیرد باچه کسی زندگی نماید وآن وکالتنامه اثری ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دخترتان می تواند تصمیم بگیرد با چه کس زندگی نماید .

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام . در مورد دختری که نه سالش تمام شده باشد همسرتان نمی تواند مانع اقدام شما و دخترتان برای زندگی با هم شود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر بعد از 9 سالگی میتواند تصمیم بگیرد که با چه شخصی زندگی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام استعفای شما نیازی به رضایت کارفرما ندارد شما استعفای خود را بدهید یک منتظر بمانید