مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

باسلام خدمت شما بنده مالک یک واحد آپارتمان در طبقه اول هستم. ساختمان کلا دو طبقه است که ورودی طبقه همکف و طبقه اول از هم جداست. از آنجا که راه پله و پشت بام مشاع است، طبقه همکف ادعا میکند که باید بنده کلید ورودی خود را به او هم بدهم تا هر وقت دوست داشت به پشت بام رفت و آمد کند. اما بنده معتقدم که ایشان فقط با هماهنگی میتواند به پشت بام برود. از آنجا که برق ، آب و گاز راه پله و پشت بام متعلق به بنده است، آیا ایشان چنین حقی دارد که از پشت بام استفاده های دیگری کند؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

ایشان حق استفاده از پشت بام را دارد و نیاز به هماهنگی با شما نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبق صورتمجلس تفکیکی ساختمان درب ورودی پشت بام حیاط راه پله و موارد مشابه مشاع بوده و بایستی همگان از ان بطور مشاع بهره مند باشند و راه پله و پشت بتام متعلق شما نیست محل عبور اب و برق و گاز و ... هم مشاع است