مشاوره حقوقی رایگان - اصالت خط در تقدم و تاخر

با سلام من در92/1/31 آپارتمانی را در طبقه پنجم پیش خرید کردم و شخص دیگری از همان بلوک آپارتمانی را به تاریخ 92/1/15 در طبقه دوم خریده است ولی بعدا قرارداد را قلم خورد کرده و توضیح دادند که واحد پنجم ( ششم از همکف ) می باشد فروشنده در دادگاه بدوی صراحتا اظهار داشته که جمله اضافه شده بعد از تاریخ 92/1/31 نوشته شده ولی در دادگاه تجدیدنظر گفته که جمله اضافه شده در همان زمان اتفاق افتاده است حال موضوع را به کارشناس خط ارجاع دادند سوال از شما عزیزان این است که با توجه به گذشت 7 سال از آن تاریخ کارشناس خط می تواند دقیقا تاریخ اضافه شدن جمله اضافی را تعیین کرد و اینکه نظریه کارشناسی چقدر می تواند برای دادگاه قابل استناد باشد و آیا اظهارات صریح فروشنده در دادگاه بدوی برای دادگاه تجدید نظر قابل قبول نیست لطفا راهنمایی فرمایید ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

شما به تشخیص دادگاه نمیتوانید ایراد بگیرید اگر ارجاع به کارشناس شده کاری نمیتوانید بکنید مگر پس از ارائه نظریه کارشناسی که در مهلت قانونی حق اعتراض دارید