مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام درود بر وکلایی عزیز..
شخصی به بنده 600ملیون چک داده ولی موقع اینکه چک به بانک بردم موجودی نداشت هر6عدد چک مجبور به فرم ان شدم
و باهاش تماس گرفتم گفتن انشاالله به همین زودی مبلغ پرداخت میکنم که هنوز یه ماه میگذره و هیچ اقدامی نکرده و تازه پرونده ایشون به اجرای احکام رفت با اینکه پیامک از سمت دفتر قضایی براشون رفت هیچ توجه نمیکنه نظر شما چیه وکلای عزیز بنظرشما دادگاه چه حکمی بهشون میدهد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که مالی از فرد از طریق سازمان ثبت، پلیس راهور و بانک مرکزی یافت شود ، جهت مطالبه وجه توقیف خواهند شد و در غیر اینصورت می توانید حکم جلب ایشان را دریافت کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دادگاه درخواست صدور اجرائیه بدهید و اموال وی را توقیف کنید و اگر اموالی جهت توقیف نداشت می توانید حکم جلب بگیرید.
بعد از وصول مبلغ از طریق اجرائیه می توانید برای خسارت تاخیر دادخواست بدهید و طبق شاخص تورم خسارت خود را مطالبه کنید.