مشاوره حقوقی رایگان - انتقال امتياز برق

باسلام، ملكی تجاری مسكونی داشتم كه دو سال پيش فروختمش، امتيازات آب و گاز رو كه به نام پدرم بود رو براحتی به نام خريدار انتقال دادم، ولی بعلت غفلت و سهل انگاری خودم و پدرم در مدت حدودا ٢٧سالی كه مالك آن زمين بوديم اقدام به انتقال مالكيت امتياز برق از فروشنده به نام خودمان نكرديم و حالا مالك قبلي زمين فوت نموده، ضمنا خريدار ملك ذكر شده اصرار دارد كه امتياز برق را به نامش كنيم، لطفا منو راهنمايی كنيد، متشكرم، ( در ضمن همسر مالك قبلی كه فوت شده از اين فرصت سوء استفاده نموده و ادعا ميكند بايد مبلغی را بپردازم ) ملك به نام همسر فوت شده ايشان بوده و معامله قولنامه دست نويس بوده و به امضاي ٦نفر عاقل و ريش سفيد و شوراي محل و نيز زن و فرزند بزرگ و خود فروشنده رسيده است، ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

امتیاز آب و برق جزء توابع ملک هست و اینکه به نام چه کسی باشد مهم نیست