مشاوره حقوقی رایگان - كميسيون ماده ١٠٠

باسلام
قطعه شماره يك ملك بنده كه از دو طرف زمين خالي بود در سال گذشته شروع به ساخت كردم
قطعه شماره دو در شرق ملك بنده زمين خالي بود
قطعه شماره سه ملك آقاي الف كمي زودتر از بنده شروع به ساخت كرده بود
بعد از پايان مرحله سفت كاري همسايه آقاي الف از آقاي الف بابت پيشروي سمت كوچه شاكي شد.
با اينكه آقاي الف يك سوم ملكش را همباد همسايه اش ساخته بود و دو سوم بقيه را يك متر جلوتر آمده بود
ولي حكم كميسيون ماده 100 تخريب داده اند.
و براي ملك بنده نيز با اينكه شاكي خصوصي ندارم و همچنين ملك بنده ربطي به ملك ايشان ندارد
باز براي ملك بنده نيز هر دو حكم بدوي و تجديد نظر حكم تخريب داده شده
آيا اين حكم درست است!
بر مبناي چه اصولي ميباشد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله درست است ضمنن شما شاکی داشتید اما نامش محرمانه می ماند در کمیسیون