مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دین

سلام
پدر من پشت یه چک رو امضا کرده بود و صاحب چک متاسفانه مبلغ چک رو پرداخت نکرده و طلبکار دنبال پول گرفتن از پدر من هستش.
حساب های پدرم مسدود شده و توقیف اموال پدرم گرفته شده و قرار بوده حکم جلب پدرم رو هم بگیرن
چند روز قبل ما از طریق دفاتر خدمات اعسار از پرداخت هزینه چک رو ارائه کردیم و لیست اموال و استشهادیه رو هم پر کردیم حالا که به گوش طلبکار رسیده گفته اینطوریام نیست و من بازم اذیتش میکنم
میخواستم ببینم تا قبل از جلسه دادگاه که برج 10 هستش اون آقای طلبکار میتونه بر علیه پدر من اقدامی بکنه؟
چون ما میخوایم واقعا بدهی رو پرداخت کنیم ولی دادگاه افتاده برج 10 و تا اون موقع تقسیط بدهی مشخص نیست.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر نمی تواند مگر دستور موقت بگیرد