مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و برخورد از پشت و پرتاب شدن ماشین من به جلویی

من تو ترافیک پشت ماشین جلوییم توقف کردم بعد ماشینی از پشت به من برخورد کرد و ماشین من با ماشین جلویی برخورد کرد که ماشین بنده هم از جلو و هم از عقب آسیب دید اول اینکه مقصر کیه و دوم، ما با 110 تماس گرفتیم که افسر اومد ولی چون راننده پشت سری قبول کرد که مقصره کروکی نکشید فقط مدارکشو ضبط کرد بعد راننده ای که قبول کرده بود دبه کرد حالا تکلیف بنده چیه و باید چکار کنم مرررسی از راهنمائیتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوعات در تخصص کارشناس راهنمایی و رانندگی است