مشاوره حقوقی رایگان - موضوع در مورد کارشناسی چک

باسلام خدمت کارشناسان محترم
برای یکی ازدوستان صمیمی وخیلی نزدیک که مشکلاتش اززمان کروناشروع شده بود وبه مرز ورشکستگی رسیده بود آبروخریداری کردیم امانمک خوردونمکدان شکست این موضوع باعث شدبعدیکسال صبرواستقامت کاربه شکایت برسه که رای به نفع ماشدحتی دردادگاه تجدیدنظرهم برای به نفع ماشد طرف محکوم شد بخاطراجرایی شدن رای یه شکایت جعل چک انجام دادکه این باعث شدجلوی اجرایی کردن پرونده طرف گرفته بشه پرونده دوسال درشعبه بازپرسی بلاتکلیفه الان قاضی پرونده گفته چک بایدبره خط شناسی تامشخص بشه امضای طرف هست یانه الان فتوکپی چک که میخوان امضای طرف ومشخص کنن تشخیص ازطرف کارشناسان محترم انجام میشه ماازخودمون مطمئنیم اماانگارطرف به امضای خودشم شک داره ممنونم لطفا راهنمایی بفرمایید?

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. کارشناس محترم استکتاب از متهم می گیرد و با اصول مدارک جعل یا عدم جعل را تشخیص می دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کارشناسی خط و امضا اصولا از روی کپی اسناد امکان ندارد و باید اصل سند ارائه گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است