مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارکنانی حین خدمت دچار بیماری اعصاب و یا قلبی و... شوند بهداری میتواند به ابطال گواهینامه اقدام کند

با احترام بنده 17سال در ناجا خدمت کردم و دچار معلولیت خدمتی و جانباز شدم در نتیجه شورای عالی تصمیم به بازنشستگی با عنوان اعصاب افسردگی اساسی داد ولی هیچگاه در زیر حکم نوشته نشد گواهینامه بنده اخذ و ابطالش شود بعد از گذشت 7ماه بهداری استان اردبیل خودش نامه به راهور زده است و تقاضای ابطال گواهینامه را نموده است. انهم بصورت سلیقه ای یعنی دو نفر با یک عنوان بیماری بازنشسته شده اند و به میل خودشان و تبانی یکی را معرفی کرده اند بنده به کجا و چگونه باید شکایت نمایم ؟ ایا با ابطال گواهینامه حق نگه داری به بنده شامل میشود با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع مطلقا اداریست و اعتراض را می توان به واحد مربوطه به صورت مکتوب داد