مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن کفالت مادر برای معافیت

سلام بنده از بدو تولد پدر مادرم از هم جدا شدن. مادر مستمری بگیر کمیته هست و من قبلا با پدرم زندگی میکردم الان میخوام با مادرم و میخوام کفالت مادرم رو بگیرم و برای معافیت اقدام کنم ولی مادرم ترس قطع شدن حقوقش و مزایارو داره. ایا در صورت گرفتن کفالت مادرم حقوقش قطع میشه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ربطی به حقوق و مزایای مادر ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم مطابق آنچه در سوال آمده است خیر