مشاوره حقوقی رایگان - ابرام رای طلاق در دیوان عالی

با سلام حضور شما سروران گرمی همسر من ( زوجه ) درخواست طلاق بعلت نپرداختن نفقه و تهیه مسکن برای تمکین که پس رد شدن در دادگاه بدوی و تایید در دادگاه تجدید نظر و ارجاع به دیوان و نقض ( چون هم نفقه پرداخت و هم منزل در شان همسر تهیه و ایشان تمکین نکردن ) پرونده و مجددا در دیوان تایید شد و مجددا زوجه درخواست فرجامخواهی کرد و رای صادر از دیوان اینطور نوشته شده ضمن رد فرجام خواهی بعمل امده (از طرف زوجه) رای فرجام خواسته مستندا به ماده 370 آیین دادرسی در امور مدنی تایید و ابرام میگردد (( النهایت چون زوجه فرجام خواه درخواست طلاق به جهت عسر و حرج ایجاد شده در ادامه زوجیت را تقاضا نموده که به این جهت از طلاق رسیدگی نشده که اقتضا دارد در این زمینه رسیدگی لازم بعمل آید سوال من از شما بزرگوارن این است که این مطلب اخر که نوشته النهایت چون زوجه ...... چیست ؟؟ لازم به ذکر است که زوجه پس از عدم تمکین نفقه ایشان قطع و به منزل مشترک برنگشتن

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام زوجه در دادگاه ادعا کرده اگر او تمکین کند و زندگی مشترک را ادامه بدهد دچار غیر و‌کرج میشود دیوان عالی کشور بررسی بشود و اگر ادامه زندگی برای زوجه ممکن نباشه از این بابت حکم طلاق او صادر شود