مشاوره حقوقی رایگان - تصرف منزل برای اجاره بدون قرارداد اجاره

با درود فراوان ،بنده منزل خودم را به شخصی معرفی کردم برای اجاره با پول پیش 120 میلیون و کرایه 3 میلیون در ماه ، ایشون مبلغ 99 میلیون رو از طریق افراد مختلف به حساب من واریز کرد و در تاریخ بیست و هفتم اردیبهشت کلید گرفت که خونه رو به همسرش نشون بده اما متوجه شدم که وسایل برده و ساکن شده ، قرار بود مابقی مبلغ رو برام واریز کنه و با هم قرارداد اجاره بنویسیم اما از دوم خرداد جواب تلفن نمیده و حتی درب منزل که مراجعه کردم درب رو باز نکرد ، من الان با ایشون فراردادی ندارم ، چطور میتونم در اسرع وقت برای خالی کردن منزلم اقدام کنم و جبران ضرر هم کنم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شما می‌بایست الزام مستاجر برای پرداخت الباقی مبلغ ودیعه رو درخواست نمایید
چنانچه پرداخت نکرد اون موقع میتونید درخواست خلع ید کنید و اجاره رو فسخ کنید

زهرا شریفی دارانی

سرکار خانم زهرا شریفی دارانی :

سلام ارسال اظهارنامه مبنی بر پرداخت مابقی ودیعه و تعیین وقت معین برای تنظیم اجاره نامه