مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه بیکاری

با سلام
احتراما ، بنده به مدت 4 سال در یکی از شرکت های قرارگاه در منطقه جنوب کشور با ماهیت پروژه ، مشغول به کار هستم . در این مدت قراردادها به صورت موقت و مطابق با شرایط کار به صورت یک الی شش ماه منعقد میگردید و در پایان هر قرارداد ، دوباره تمدید می گردید . بر این اساس لطفا به سوالات بنده در صورت صلاحدید پاسخ بفرمایید .
1- در صورت اتمام قرارداد و تعدیل از کار ، با توجه به استمرار کار در مدت 4 سال ، آیا بیمه بیکاری به بنده تعلق میگیرد با توجه به اینکه ماهیت کارگاه پروژه می باشد ؟
2- در صورت تعدیل از کار با عنوان عدم نیاز ، در زمانی که همچنان مدت یک ماه از قرارداد باقی مانده است ، آیا بیمه بیکاری تعلق میگیرد ؟
قابل ذکر است شرایط کارگاه همچنان دایر و در حال انجام کار می باشد ولی فقط قراردادها به صورت موقت بسته می شود. همچنین در شرایط مشابه در شهر عسلویه، همکاران مشغول در کارگاههای شرکت های تابع قرارگاه، از بیمه بیکاری استفاده نموده اند .
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

1- بله مشمول بیمه بیکاری هستید 2- بله میتوانید مجددا اعاده به کار تقاضا کنید تا پس از سپری شدن قرارداد حقوق باقیمانده قراردادیتون رو بگیرید